Få hjælp til regnskabet

Jeg tilbyder min professionelle assistance både til enkeltmandsvirksomheder og små og større virksomheder.

Læs mere

Få et godt overblik

At have fuldt overblik over alle din virksomheds indtægter og udgifter, kan give ro i maven og tro på fremtiden.

Læs mere

Kontakt mig og få en aftale

Firmaet ligger i Horsens, men vi kører gerne ud til vores kunder.

Se kontakt info

Regnskab og revision i Horsens for virksomheder i Danmark

Hvis du er virksomhedsejer, og du har brug for hjælp til dit regnskab, så er Horsens Regnskabsassistance IvS et godt valg. Jeg ligger i Horsens, og kører gerne ud til virksomheder i Horsens og omegn for at give assistance til jeres regnskab. 

Du er altid velkommen til at kontakte Horsens Regnskabsassistance IvS i Horsens for spørgsmål eller mere viden om min hjælp til at lave regnskab.

Det betaler sig at have styr på sit regnskab - Regnskab og revision i Horsens

Hvis du ikke har den store motivation for at lave regnskab og bogføring, så kan det være rigtigt godt givet ud at få professionel hjælp til det. Det vil kunne ses på din bundlinje. Selvom der vil være udgifter forbundet med at få andre til at varetage dit regnskab, vil det ofte tjene sig hjem da det frigiver tid til, at du kan udføre andre opgaver.

Når dit regnskab bliver udført af en erfaren regnskabsassistent vil opgaverne også blive udført langt mere effektivt, end du selv vil kunne udføre dem, hvis du ikke har en stor erfaring på området. På den måde kan uddelegeringen af opgaverne også blive mindre omkostningsfulde, end du måske tror. Med en erfaren regnskabsassistent vil du samtidig være sikker på, at dit regnskab bliver lavet rigtigt, og at der er taget hensyn til alle forholdsregler, forpligtelser og rettigheder. Jeg kan hjælpe dig til at udnytte de fordele, du har som virksomhedsejer, så du ikke snyder dig selv, og det kan mange gange også sparre dig for mange penge. 

Hos Horsens Regnskabsassistance IvS i Horsens har jeg en stor viden og en lang erfaring med at lave regnskaber for virksomheder, og jeg forklarer dig alt det, du skal vide, i et hensynsfuldt og letforståeligt sprog. Jeg ved godt, at det ikke er alle, der har lige stor viden om eller interesse i regnskab og økonomi, og det har jeg respekt for. Jeg mener, at hvert enkelt menneske skal gøre det, som han eller hun er bedst til og brænder for. Resten skal man klare med hjælp fra andre.

Kontakt Horsens Regnskabsassistance IvS 

Hvis du har en virksomhed i Horsens eller omegn, og du gerne vil have assistance til at få lavet dit regnskab, er du altid velkommen til at kontakte os. Jeg kan hurtigt sætte os ind i økonomien i din virksomhed og lave dit regnskab, så du kan tage dig af andre ting.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere viden om vores services eller en uforpligtende snak. Din revisor hos os fortæller dig meget gerne mere om de opgaver, som jeg kan løse for dig, så du kan vurdere, om du gerne vil have hjælp til at varetage opgaverne. Ring til os eller send os en mail, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

Horsens Regnskabsassistance IvS er beliggende i Horsens, hvor jeg glædeligt kører ud til vores kunder fra. Så selvom du ikke nødvendigvis bor i Horsens, kører jeg gerne ud til omkringliggende byer og besøger din virksomhed.

Kontakt os

Ring  26 14 90 05

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.